S. Chr. Sørensen A/S er grundlagt i 1920 af Søren Chr. Sørensen.

Vi har gennem tiderne beskæftiget os med stort set alle former for transport og har opbygget en viden, som igennem tiderne har været til stor gavn og glæde for vores kunder. Vi har også gennem tiderne været med til at præge transportbranchen med nye ideer og ikke mindst opbygninger.

Vi har siden starten i 1920 altid arbejdet for at være i front med både transportløsninger og materiel, hvilket stadig er firmaets mål. I dag fremstår firmaet som en moderne virksomhed, hvor kvalitet, seriøsitet og fleksibilitet - nu som dengang - er nøgleordet.

Investeringer i IT, kommunikation og ikke mindst miljørigtigt materiel, bringer os til stadighed på forkant med udviklingen, og giver os de bedste muligheder for at kunne yde en suveræn service over for vores kunder.

Efter flere udvidelser gennem tiderne, byggede og indviede vi i år 2000 helt nye administrations- og lagerbygninger på et og samme sted. I øvrigt samme sted hvor det hele startede tilbage i 1920.

Firmaet er blevet videreført gennem tre generationer:
- Søren Chr. Sørensen, Direktør fra 1920 til 1972.
- Chr. Madsen, Direktør fra 1972 til 1991 (ansat siden 1953).
- Chr. S. Madsen, Direktør siden 1991 (ansat siden 1984).

I forbindelse med vores 75 års jubilæum i 1995 fik vi lavet en brochure omkring firmaet. Du kan læse brochuren, som hedder »75 år på landevejen - fra hestekraft til hestekræfter«, lige her.

Vi fik lavet endnu en brochure omkring firmaet i forbindelse med vores 100 år jubilæum - Se den her