S. Chr. Sørensen A/S transporterer med tanktransport over hele Danmark. Vi kommer med Valle, rormelasse, rørmelasse, Pfad, CPO, gærfløde, moderlud, perlac, lysin, sojaolie, gødning, svinefedt, vegamax, hygromax og vegetabilske fedt.

Vi har stor erfaring med transport af flydende gods til mange foderstofforretninger og til landbruget. Vi transporterer valle, perlac, sojaolie, svinefedt, melasse og meget andet direkte til landmanden. Vores chauffører har stor ekspertise og erfaring med kørsel af tankvogn. Vi råder over både forvogn/hænger, som er meget velegnet til kørsel til landbruget, samt trækker tanktrailere. Vi bestræber os på hele tiden at være på forkant med den nyeste teknologi, men også at tankkapaciteten hele tiden bliver udnyttet både til gavn for vores kunder og miljøet. Vores vognpark er monteret med hydraulik, hvilket giver os mulighed for at transportere med tip lad, som giver en stor fleksibilitet.

Vi er altid interesseret i at høre om Jeres transportopgaver, uanset om du er en af vores eksisterende kunder eller en ny kunde. Vi sidder klar med råd og vejledning, hvad enten du har brug for at snakke med vores chauffører, disponenter eller bogholderiet - alle kompetente medarbejdere med mange års erfaring.

Hos S. Chr. Sørensen A/S inddrager vi alle, som har relevans til transportopgaven, lige fra vores eget værksted, chauffør og disponent, for os er det et samarbejde, partnerskab med kunden for at løse transportopgaven. Vores filosofi ved at løse nye eller pleje vores kunder, er en sober indstilling, respekt for love og regler, respekt for miljøet samt forståelse og respekt for kundens behov.

Chr. Sørensen A/S råder over tankvogne med op til 8 kamre, mulighed for opvarmning af tankene, aflæsning med kompressor eller pumpe hertil kommer at vi også er i stand til at tømme tanke for vores kunder.  

Kontakt os på +45 74 84 83 30 eller scs@scs-skodborg.dk, hvis du ønsker at høre mere omkring vores muligheder for tanktransport i hele Danmark.