Vi har, med vores mange års erfaring, opnået stor kendskab til flydende transport og har derfor kunnet hjælpe vores kunder med anderledes opgaver. Så hvis du har en opgave, som ikke kun omhandler flytning af gods fra A til B, så løser vi også dette.

Hos S. Chr. Sørensen A/S har vi transporteret stort set alt hvad der kan køres på en lastbil gennem vores mere end 100 års virke ikke bare i Danmark men over hele Europa. Det betyder ingen opgaver er for små eller store og ingen opgaver er for komplicerede, vi synes faktisk at de mere komplicerede opgaver, som giver større udfordringer for vores kunder, også er de opgaver som er mest interessante af løse.

Så selv om vores speciale i dag er tanktransport, løser vi rigtig mange andre opgaver, så som kørsel med alm. presenningstrailere, elementkørsel, kørsel med farligt gods, kørsel med køletrailer, entreprenør kørsel og meget mere.

Vi har deltaget i flere store projekter, hvor opgaven var at finde helt nye måder at transporterer godset på og hvor vi blev bedt om at finde den rette løsning, disse opgaver har ført til nye og mere bæredygtige løsninger for vores kunder.

Vi har også stået for overtagelse af vores kunders egne biler der hvor vi har kunnet se, at vores kunder ville få en stor besparelse både økonomisk og administrativt.

Vi sidder klar ved telefonen for at give dig og din virksomhed,  et forslag til en løsning på jeres transport og logistik udfordring og behov.