Overlad trygt transport af fødevarer til os

Hos S. Chr. Sørensen har vi mange års erfaring med transport af flydende fødevarer i vores specialdesignede tanktrailere, som kun kører med godkendte fødevarer. Vi har hovedkontor i Rødding, men kører i hele Danmark. Tanktransport af fødevarer kan omfatte for eksempel mælk, fløde og juice. Det er en transportform, hvor der er mange regler, der skal overholdes for at sikre kvalitet og hygiejne. Vi forstår vigtigheden af at overholde disse regler for fødevaresikkerhed og hygiejne, og derfor kan I trygt overlade jeres fødevaretransport til os, så garanterer vi at jeres varer når frem til aftalt tid og pris.

Vi kører 24 timer i døgnet

Vi stræber altid efter at levere enestående kvalitet og suveræn service overfor vores kunder. Vores ekspertise, dedikerede medarbejdere og moderne vognpark sikrer, at vi opfylder vores kunders behov og forventninger. Hos S. Chr. Sørensen tilbyder vi at transportere jeres fødevarer på de tidspunkter, det passer jer bedst. Vores chauffører kører 24 timer i døgnet, alle ugens dage, 365 dage om året. Dette gør os ekstremt fleksible, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud. 

4 grunde til at vælge S. Chr. Sørensen:

  • Vi opfylder alle sikkerhedsregler inden for transport af fødevarer og er GMP + B4 og GMP + B3 certificeret.
  • Vi skræddersyr transportløsninger efter jeres specifikke behov og ønsker. 
  • Vi leverer ALTID til aftalt tid og pris.
  • Vi har fokus på miljørigtig transport og stræber efter at minimere vores miljøpåvirkning.

Rent vand til industrielle behov

Hos S. Chr. Sørensen er vi også specialiseret i at levere koldt og varmt vand til alle formål. Uanset om du har brug for rent vand til rensning af industrianlæg, biogasanlæg eller fødevareindustri, kan vi imødekomme dine behov. Skal vi hjælpe dig med at levere vand, så kontakt os og få en uforpligtende snak.

Skal vi hjælpe jer?

Skal vi hjælpe jer med at transportere fødevarer på den mest sikre måde? Hvis I vælger S. Chr. Sørensen som samarbejdspartner, kan vi garantere jer kvalitet, seriøsitet og fleksibilitet. I kan kontakte os på telefon 74 84 83 30 eller e-mail scs@scs-skodborg.dk. I er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så hører I fra os hurtigst muligt. Men har I brug for svar i dag, er I velkommen til at ringe til os.

Vores forpligtelse til kvalitet og sikkerhed er en hjørnesten hos S. Chr. Sørensen. Som transportfirma er vi stolte over at være certificeret på alle relevante områder. Disse certificeringer tjener som bevis på vores engagement i at levere professionel og pålidelig transport til vores kunder.

  • GMP + B4
  • GMP + B3
  • Godkendt til fødevarer kørsel
  • Godkendt til kørsel med affald
  • Godkendt til kørsel med animalske biprodukter kategori 1-2-3
  • Godkendt til kørsel med varer til biogas