Vi transporterer i hele Danmark

S. Chr. Sørensen har siden 1920 været et sikkert valg inden for transportbranchen med hovedkontor i Rødding. Vi tilbyder blandt andet nem og hurtig transport af biomasse til biogasanlæg, uanset om det er store eller små mængder i Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland eller på Sjælland. Vi kører også i Sverige, Norge og Tyskland.

Når I handler med S. Chr. Sørensen er I garanteret et samarbejde med et firma, som bygger på troværdighed og tillid. Vi kører døgnets 24 timer, 365 dage om året, så mangler I et stærkt transportfirma til at transportere jeres biomasse, hører vi gerne fra jer.

Kontakt os allerede i dag

Hvad er biomasse?

Biogasproduktionen i Danmark har oplevet en betydelig vækst de seneste år. Det har åbnet dørene for brugen af husdyrgødning, spildevand og vådt organisk affald fra både industri og husholdninger til at producere biogas. Ved at bruge biomassen til biogas, mindskes udledningerne fra landbruget, og gasforbruget bliver samtidigt mere klimavenligt.

Hos S. Chr. Sørensen er vi meget interesseret i at købe restprodukter fra industrivirksomheder, såsom husdyrgødning, spildevand og andre organiske rester. Ligger I inde med restprodukter, som I gerne vil sælge, så tøv ikke med at kontakte S. Chr. Sørensen, så finder vi en fair pris, og vi sørger selvfølgelig for transporten.

Opkøb af restprodukter

Vi forstår vigtigheden af bæredygtighed og miljøvenlig håndtering af biomasse, og vi er dedikerede til at skabe værdi og minimere affaldsmængden gennem vores købsprocesser.

Vores bæredygtige tilgang til opkøb og håndtering af restprodukter er en win-win situation for både vores kunder og miljøet. Vi hjælper vores kunder med at minimere omkostninger og forbedre deres miljømæssige fodaftryk ved at give disse materialer en ny værdi og anvendelse.

Ved at vælge S. Chr. Sørensen, som jeres partner til opkøb af restprodukter, kan I være sikker på en ansvarlig og miljøvenlig håndtering af disse materialer. Vi stræber efter at skabe værdi, minimere affald og bidrage til en mere bæredygtig fremtid gennem vores dedikation til bæredygtighed og miljømæssig ansvarlighed.

Levering af biomasse

Skal vi hjælpe jer med at transportere jeres biomasse til et biogasanlæg nær jer eller til et andet ønsket sted? Vi har mange års erfaring inden for tanktransport og tilbyder specialiserede transportløsninger, der imødekommer vores kunders behov og sikrer kvalitet og kundetilfredshed. Vi tilbyder ligeledes faste aftaler af biomasse, der passer til jeres behov og sikrer stabilitet. Vi forstår vigtigheden af en pålidelig og effektiv logistik løsning, der sikrer at biomassen transporteres rettidigt og sikkert til den ønskede destination.

Ved at vælge en fast aftale med S. Chr. Sørensen kan vores kunder være trygge ved, at deres restprodukter bliver håndteret med omhu og præcision. Vi stræber altid efter at levere en problemfri transport oplevelse, der opfylder vores kunders forventninger og sikrer deres tilfredshed.

Rent vand til produktionsanlæg

Rent vand spiller en afgørende rolle i rengøringen af produktionsanlæg, uanset om det er til biogasanlæg, vandværker, rensningsanlæg eller fødevareindustri. Hos S. Chr. Sørensen tilbyder vi transport af rent vand, både koldt og varmt, der opfylder dine behov og hjælper med at sikre en effektiv rengøring af dine produktionssystemer.

Kontakt os i dag for transport af biomasse

S. Chr. Sørensen er jeres pålidelige partner, når det kommer til effektivt opkøb og transport af biomasse. Vi er dedikerede til at imødekomme jeres behov og står klar til at levere skræddersyede løsninger. Uanset om I ønsker at sælge biomasse eller har brug for professionel transport, kan I regne med vores ekspertise og pålidelige service. I kan kontakte os på telefon 74 84 83 30 eller e-mail scs@scs-skodborg.dk. I er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så hører I fra os hurtigst muligt. Men giv os et kald hvis I har brug for et svar i dag.

Vores forpligtelse til kvalitet og sikkerhed er en hjørnesten hos S. Chr. Sørensen. Som transportfirma er vi stolte over at være certificeret på alle relevante områder. Disse certificeringer tjener som bevis på vores engagement i at levere professionel og pålidelig transport til vores kunder.

  • GMP + B4
  • GMP + B3
  • Godkendt til fødevarer kørsel
  • Godkendt til kørsel med affald
  • Godkendt til kørsel med animalske biprodukter kategori 1-2-3
  • Godkendt til kørsel med varer til biogas