Stærkt transportfirma med ekspertise

Som virksomhed kan det være udfordrende at finde en pålidelig og sikker løsning til at transportere flydende gods fra et sted til et andet. S. Chr. Sørensen A/S, som har hovedkontor i Rødding, hjælper jer med flydende tanktransport i Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland og Sjælland.

Vi har mange års erfaring inden for tanktransport og tilbyder specialiserede transportløsninger, der imødekommer vores kunders behov og sikrer kvalitet og kundetilfredshed. Vi leverer blandt andet til foderstofforretninger og landbrug, men ingen opgave er for stor, for lille eller kompliceret for os. Så skal I have transporteret flydende gods, så ring og få en snak om, hvad I skal have hjælp til.

Kontakt os allerede i dag

Specialister i flydende tanktransport

Vi tør godt kalde os for specialister hos S. Chr. Sørensen. Med en bred erfaring inden for flydende tanktransport, er vi specialister, når det kommer til at transportere varer som valle, mælk, fløde, æblemost, roemelasse og meget mere. Læs mere om transport af fødevarer.

Vi forstår, hvor vigtigt det er at levere jeres varer sikkert til deres destination inden for lovens standarder og regler. Derfor sørger vores erfarne og dedikerede chauffører altid for at overholde alle sikkerhedsforskrifter, når vi transporterer jeres flydende gods. S. Chr. Sørensen er GMP + B4 og GMP + B3 certificeret. Vi har moderne tankbiler, som er udstyret med den seneste teknologi, der sikrer, at jeres varer altid er beskyttet under transporten.

Hos os er kunden i fokus

S. Chr. Sørensen sætter en ære i at yde god rådgivning og vejledning til alle vores kunder, nye som eksisterende kunder. Vores dedikerede team sidder klar ved telefonen til at hjælpe jer og jeres virksomhed med forslag til løsninger på flydende tanktransport og mulige logistiske udfordringer. Vi tror nemlig på at samarbejde og partnerskab med vores kunder er nøglen til at løse enhver transportopgave på bedste vis.

Kontakt os i dag

Kontakt os i dag for at høre mere om vores ydelser og løsninger inden for flydende tanktransport, og lad os hjælpe jer med at finde den bedste løsning til jeres transportopgave. I kan kontakte os på telefon 74 84 83 30 eller e-mail scs@scs-skodborg.dk. I er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så hører I fra os hurtigst muligt. Men giv os et kald hvis I har brug for et svar i dag.