Forhandler af fodervalle

Står I og mangler en forhandler af fodervalle til opvækst af landbrugsdyr? Hos S. Chr. Sørensen er vi kendt for at være fleksible og kan derfor tilbyde at levere fodervalle alle ugens dage hele året rundt. Vi er et transportfirma i Rødding, som har mange års erfaring og dermed stor ekspertise inden for salg af fodervalle. Vi er ligeledes altid på udkig efter nye udbydere af fodervalle, så ønsker I at sælge fodervalle, er vi også interesseret. Om I ønsker at købe eller sælge, er S. Chr. Sørensen, en professionel forhandler, der altid leverer den bedste service til vores kunder. Vi tilbyder et bredt udvalg af valle, der opfylder dine produktionsbehov.

Kontakt os allerede i dag

Hvorfor skal I forhandle med S. Chr. Sørensen?

S. Chr. Sørensen er et moderne transportfirma, der er specialiseret i at forhandle fodervalle til landbrug. Firmaet blev grundlagt i 1920, og har siden da opbygget en stor viden inden for blandt andet fleksibel levering af fodervalle af høj kvalitet. S. Chr. Sørensen har en stærk tilstedeværelse på markedet og tilbyder fodervalle af høj kvalitet, som kunder sætter stor pris på. Vi opfylder alle sikkerhedsregler inden for transport af fødevarer og er GMP + B4 og GMP + B3 certificeret.

Vores chauffører har stor erfaring med kørsel af transport af tankvogne. Vi bestræber os altid på at være på forkant med den nyeste teknologi, og at tankkapaciteten altid bliver udnyttet optimalt, så det både er til gavn for vores kunder og miljøet.

Så ønsker I en pålidelig samarbejdspartner, så kontakt S. Chr. Sørensen og få en uforpligtende samtale. Vi garanterer levering 365 dage om året i Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland og hele Sjælland.

Fordele ved fodervalle

Valle er et animalsk biprodukt, som indeholder mange næringsstoffer, og derfor er det et godt foderprodukt til for eksempel grise. Ved at anvende fodervalle følger der en masse fordele, som er værd at tage med.
 
4 fordele ved at anvende fodervalle til jeres landbrugsdyr:

  • Gode næringsstoffer som protein, mineraler og mælkesukker
  • Undgå vandspild, da fodervalle indeholder store mængder af vand
  • Miljøvenligt, da I undgår vandspild
  • Salmonella hæmmende og mindre brug af antibiotika

Alle former for sugeopgaver

S. Chr. Sørensen kan også tilbyde effektiv fjernelse af våde eller tørre materialer fra forskellige områder eller i forbindelse med rengøring af tekniske anlæg. Ingen opgave er for stor eller lille for os - kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer.

Kontakt os allerede i dag

Når I handler med S. Chr. Sørensen er I garanteret den bedste kvalitet og service, der imødekommer jeres individuelle behov og krav. Så søger I en kompetent og erfaren samarbejdspartner til fodertransport, så ring til os på 74 84 83 30 eller send en mail på scs@scs-skodborg.dk. I er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så hører I fra os hurtigst muligt.

Vores forpligtelse til kvalitet og sikkerhed er en hjørnesten hos S. Chr. Sørensen. Som transportfirma er vi stolte over at være certificeret på alle relevante områder. Disse certificeringer tjener som bevis på vores engagement i at levere professionel og pålidelig transport til vores kunder.

  • GMP + B4
  • GMP + B3
  • Godkendt til fødevarer kørsel
  • Godkendt til kørsel med affald
  • Godkendt til kørsel med animalske biprodukter kategori 1-2-3
  • Godkendt til kørsel med varer til biogas