Professionel entreprenørkørsel

Skal I have transporteret større mængder af sand, grus, jord eller andet materiale til eller fra en byggeplads, så hjælper S. Chr. Sørensen jer.

Vi har hovedkontor i Rødding, men kører i:

Vi håndterer alle typer af opgaver, store som små.

Så står I og mangler en professionel og erfaren samarbejdspartner til entreprenørkørsel af sand, grus eller måske jordkørsel, så ring til os og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer.

Kontakt os allerede i dag

Altid til aftalt tid og pris

Ved S. Chr. Sørensen kan I trygt overlade entreprenørkørsel til os og fokusere på andre opgaver. Vi garanterer altid professionelt arbejde, hvor der er 100% styr på alle dokumenter og certifikater. Vores erfarne chauffører sørger for sikker og effektiv læsning og losning. På den måde kan I være sikre på at alt er i orden fra start til slut.

Vi er altid interesserede i at høre om jeres opgave inden for entreprenørkørsel, uanset om I er en eksisterende kunde eller ny. Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe jer uanset opgavens karakter. Er I på udkig efter en stærk samarbejdspartner, der har mange års erfaring med entreprenørkørsel af diverse byggematerialer, så ring til S. Chr. Sørensen og vi hjælper jer med at finde den rette løsning.

Kontakt os i dag og hør mere om entreprenørkørsel

Så hvis I har brug for en pålidelig partner til entreprenørkørsel, så er S. Chr. Sørensen, det rette valg for jer. Kontakt os i dag for at høre mere og få et uforpligtende tilbud på netop jeres opgave. Vi udfører også andre transportopgaver, så spørg endelige, hvis der er mere vi kan hjælpe jer med. I kan kontakte os på telefon 74 84 83 30 eller e-mail scs@scs-skodborg.dk. I er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så hører I fra os hurtigst muligt. Men giv os et kald hvis I har brug for et svar i dag.